Ласкаво просимо!

Дидактичні матеріали для розвитку дітей
Ошибка!

Введенные вами данные неправильны!

Журнали для нотаріуса

Робочий процес нотаріату чітко підпорядковується стандартам та нормам відповідних законів України.

Внаслідок постійної взаємодії з великою кількістю документації виникає потреба в алгоритмізованому та зручному обліку проведенної роботи. У цьому випадку зазвичай варто придбати журнал обліку необхідного типу, який суттєво заощадить час та покращить еффективність роботи. Нагадуємо, що нотаріальні книги, реєстри та журнали зберігаються на протязі 75 років, тому їх якість має бути високою. Чим більший документообіг - тим об’ємніший варто обрати журнал, адже кожна дія нотаріуса має бути зафіксована. 

Поліграфічна продукція торгівельного дому “Едельвейс і К” вже на протязі багатьох років використовуються у державних та приватних нотаріусних конторах України.

Згідно стандартів, прийнятих для поліграфії такого типу, журнали обліку мають формат А4, аркуші білого кольору з щільністю 80мг/м2, тверду обкладинку с цупкого бумвінілу синього або червоного кольору та прошиті. Тиснення на обкладинці виконанні золотими літерами де зазначено до якого саме виду належить журнал обліку. Кількість аркушів зазвичай засвідчується посадовою особою. 

Пропонуємо ознайомитись з нашим каталогом доступних журналів, серед яких найбільш затребувані - журнал звернень та журнал реєстрації вхідних документів. У випадку якщо ви не знайшли потрібну продукцію, торгівельний дім “Едельвейс і К” виконує замовлення на поліграфічну продукцію. Ви маєте можливість обрати формат, обкладинку, тиснення на обкладинці та кількість аркушів.

Нижче Ви маєте можливість переглянути фотографії одного з журнала для нотаріуса:

ЖУРНАЛ РЕЄСТРАЦІЇ ВХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ, 100 АРКУШІВ ЖУРНАЛ РЕЄСТРАЦІЇ ВХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ, 100 АРКУШІВ
Комментарии
Я зарегистрирован
Я – гость
Введите контрольный код:

Рекомендованные продукты: